Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

May 22, 2019

Linnéa Abrahamsson gästar återigen podden och det ligger en överhängande derbyångest över avsnittet. Vi pratar om matcherna som varit, Mervan situationen, känslorna som supporter. Självklart snackar vi lite om det kommande derbyt och även om det obesegrade damlaget.  


May 8, 2019

I den tredje säsongens sjätte avsnitt pratar vi – Jonas och Leo – om taktik, Dalla, Lundberg, Sverrison och Östersund. Det blir även Häckenquiz, och vi har ett avslöjande... Trevlig lyssning!


Apr 18, 2019

BK Häcken supportern Christopher Berg gästar podden och vi snackar om det växande intresset kring klubben, supporterkultur, marknadsföring. Såklart pratar vi om matchen mot Falkenberg och dom kommande matcherna mot Djurgården och AIK dessutom undrar Jonas om Nasiru Mohammed har Allsvenskans mest otacksamma...


Mar 28, 2019

I avsnittet innan den allsvenska premiären så har vi med oss Getingarnas Robin Carlander vi pratar om Getingarnas historia och det växande intresset kring klubben. Vi snackar om Sv. Cupen resan och den stundande finalen på hemmaplan, dessutom snackar vi upp premiären, hur man blandar den bästa gin och tonicen,...


Mar 13, 2019

I säsongens tredje avsnitt av En podd om BK Häcken så pratar vi ner lördagens derby mot GAIS, kommande svenska cupen semin mot Djurgården och nyförvärv. Dessutom diskuterar vi nummer, det blir quiz och mycket mer.