Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

Sep 28, 2017

I det tunga tjugofjärde avsnittet av En podd om BK Häcken blir det snack om skitmatcherna, nya klacksånger, quiz, Häckenspelarnas fritidsintressen och prat om domare.


Sep 19, 2017

Den andra och avslutande delen av vår intervju med Häckens sportchef Sonny Karlsson. I denna del pratar vi med Sonny om just arbetet som sportchef. Sonny förklar hur han resonerar kring värvningar, förlängningar av kontrakt och transfersummor. Vi pratar också om bland andra Waris Majeed, Paulinho och Kim...


Sep 12, 2017

Första delen av vår intervju med Häckens sportchef Sonny Karlsson. Vi pratar hur han var som spelare, talangutveckling, den resa Häcken gjort under Sonnys tid i klubben och varför han egentligen inte trivdes så bra som A-lagstränare. Plus mycket mer.


Sep 7, 2017

Vi pratar om segern mot J-Södra, hejaramsor och den kommande bortamatchen mot Halmstad. Dessutom börjar vi förbereda inför höstens prisutdelningar.


Sep 1, 2017

Vi pratar med Häckens stjärnskott Daleho Irandust om pojk- och junioråren, varför det blev Häcken, genombrottet i Allsvenskan, plastgräs och gången han undvek Mats Gren. Och mycket annat.