Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

Sep 28, 2019

I detta avsnitt av En podd om BK Häcken snackar vi upp det kommande mötet mot IFK Göteborg, vi börjar fundera kring Häckens säsong, poängspelare som inte gör poäng. Jonas rasar mot det stora problemet i dagens fotboll plus mkt mer. In och lyssna!


Sep 13, 2019

Trots att avsnittet är kortare än vanligt hinner vi med att prata om journalistik, toppklubbstendenser, spelare som representerat både Häcken och AIK, förväntningar och den förväntade startelvan på söndag. Dessutom avslöjar Leo hur ofta han tänker på Dulee Johnson och Jonas avger ett löfte gällande vad...


Aug 25, 2019

En podd om BK Häcken är äntligen tillbaka! Jonas och Leo reder ut Häckens transferfönster, var det så dåligt som vissa påstår? Vi pratar om att komma fram som en ung talang och förväntningar, kan en klubb bli för beroende av en person? Dessutom husmorstips, matchen mot AFC, statistik, Bravida arena och...


Jul 13, 2019

Intervju med Häckens Alexander Jeremejeff. Om att vara en uppspelspunkt, förväntningar, landslaget, amerikansk fotboll, Peter Gerhardsson och en del annat.


Jun 29, 2019

Jonas och Leo snackar ner cupfinalen och firandet efter, det blir en sammanfattning av vårsäsongen, toppar, floppar och silly. Dessutom pratar vi om en ny situation som vi supportrar ställs inför, rivaler, vilken väg ska fotbollen ta och så bjuder Leo på quiz!