Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

Aug 30, 2022

Vi pratar om konkurrensen i damtruppen, matcherna mot Kristianstad och Rosengård. Christoffer är trött på landslaget och vill helst slippa landslagsuppehåll. Det blir en lite snack om Jonas Thern och Antonsson, mycket snack om Simon, Samuel och Rygaard. Jonas gillar att Jeremejeff inte alltid gör mål och...


Aug 23, 2022

I detta avsnitt pratar vi om damernas 6-0 vinst i omstarten av Allsvenskan, deras tuffa väg till Champions League och alla landslagsspelare. Såklart snackar vi om herrarnas härliga seger i Uppsala, har man börjat bli lästa av motståndarlagen, vem ska starta i Samuels frånvaro och lördagens match mot Värnamo.


Aug 17, 2022

Vi snackar om damernas omstart i Allsvenskan, värvningar för framtiden och förväntningarna inför hösten. Vi snackar självklart ner matchen mot Mjällby och det blir en del snack om bröderna Gustafson. Dessutom poddenkollen och mycket annat!


Aug 12, 2022

Leo Bengtsson gör comeback i podden! Han berättar om hur han har det på Cypern, kaotiska turerna kring övergången och om han och Berggren pratat om en återkomst till Hisingen i framtiden. Leo ger sin syn på Häcken 2022, avslutningen av säsongen samt nyförvärvet Tobias Sana.
Mycket nöje!


Aug 9, 2022

I dagens avsnitt pratar vi om JRK:s övergång till Chelsea, vilken roll har egentligen Christian Lundström, och om vad vi tycker kring värvningsryktet av Tobias Sana. Dessutom pratar vi om matchen mot Helsingborg, gula kort eller icke gula kort, stannar Hammar och mycket annat!