Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

May 19, 2020

I detta avsnitt har vi med oss Anton Jansson som bland annat är ansvarig för BK Häckens SvenskaFans-sida. Vi pratar om spel utan publik, lite Simon Gustafsson, en del Irandust, Jonas har en konspirationsteori och sen blir det mycket snack om SvenskaFans.


May 3, 2020

I detta avsnitt har vi med oss sportjournalisten Kajsa Kalméus som tidigare också jobbade hos BK Häcken. Vi pratar såklart om Kajsas tid i klubben, vi pratar om skillnaderna mellan att arbeta med fotboll kontra hockey och också skillnaderna mellan att Sverige och USA. Hur stor potential finns det för klubbar att...


Apr 24, 2020

I detta avsnitt träffar podden BK Häckens kommunikationschef Malin Jonson. Vi pratar om hur ett inställt Gothia cup påverkar klubben, hur klubben hanterar den rådande Corona- situationen. Dessutom pratar vi om varför hon valde att bli kommunikationschef hos BK Häcken, att skolas in i journalist yrket hos...


Mar 7, 2020

I detta avsnitt av En podd om BK Häcken så hyllas en som hyllas bör, vilka är egentligen besatta av vilka, bokslut, hur bra har Häcken egentligen varit hittills i Sv. Cupen? Dessutom snackar vi givetvis upp rivalmötet och den avgörande matchen mot Östersund! Trevlig lyssning!


Feb 21, 2020

I säsongens andra avsnitt så laddar vi upp inför helgens Svenska cupen premiär! Vi pratar om varför Svenska cupen är hetare än någonsin, Häcken supportrars identitetskris, nyförvärvet Alexander Söderlund, sonnysar dessutom quiz och mycket annat trevligt.