Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

Aug 17, 2022

Vi snackar om damernas omstart i Allsvenskan, värvningar för framtiden och förväntningarna inför hösten. Vi snackar självklart ner matchen mot Mjällby och det blir en del snack om bröderna Gustafson. Dessutom poddenkollen och mycket annat!


Aug 12, 2022

Leo Bengtsson gör comeback i podden! Han berättar om hur han har det på Cypern, kaotiska turerna kring övergången och om han och Berggren pratat om en återkomst till Hisingen i framtiden. Leo ger sin syn på Häcken 2022, avslutningen av säsongen samt nyförvärvet Tobias Sana.
Mycket nöje!


Aug 9, 2022

I dagens avsnitt pratar vi om JRK:s övergång till Chelsea, vilken roll har egentligen Christian Lundström, och om vad vi tycker kring värvningsryktet av Tobias Sana. Dessutom pratar vi om matchen mot Helsingborg, gula kort eller icke gula kort, stannar Hammar och mycket annat!


Aug 5, 2022

En nyvaken Jonas har med sig Christopher Berg i säsongens kortaste podd där det snackas om matchen mot Elfsborg, hur många mål Jeremejeff egentligen ska ha gjort så här långt och så snackar vi upp matchen mot Helsingborg. Avsnittet spelades in precis innan JRK nyheten kom därav inget snack om hennes övergång...


Jul 25, 2022

Baksmällan från förlusten har knappt lagt sig men vi satte oss ner och snackade känslor om matchen. Maskningarna gör Berg galen, Jonas ”hyllar” Edvardsson, vi rättfärdigar förstärkningar men köper väl förlusten mot ett starkt, men pinsamt, Dif. Vi snackar så klart om vårt mittfält som spelar på...