Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

Sep 25, 2022

Vi inleder med att prata om den tråkiga nyheten med Sanas skada. Betydelsen av den och vem som ska ersätta, vi snackar lite inför herrarnas match mot Varberg innan vi riktar fullt fokus på damernas kommande CL- match mot PSG. Vi har med oss BK Häckens Pauline Hammarlund och vi pratar lite om hennes väg tillbaka...


Sep 21, 2022

Det blir ett långt snack om herrarnas match mot Hammarby där vi tar upp domarinsatsen, den fantastiska första halvleken, bröderna Gustafson och mkt annat. Dessutom avstängningarna och damernas match mot Eskilstuna.


Sep 15, 2022

Jonas och Christopher pratar om deras känslor efter matchen mot Kalmar, är vi nöjda med 1p, Hammars gula kort, Sadiq eller Uddenäs? Dessutom damernas cupmatch mot Jitex, PSG dröm- eller mardrömslottning? Det snackas om den kommande matchen mot Hammarby, årets match? avstängningarna, mittfältskampen och lite annat!


Sep 11, 2022

Vi pratar om matchen mot Umeå, Rosa Kafajis comeback, Pallos härliga hattrick, det kommande tuffa spelschemat. Vi snackar upp herrarnas match mot Kalmar och ifall det saknas en gnuggare på mittfältet dessutom snackar vi om matchtröjor.


Sep 5, 2022

Vi luftar våra känslor efter matchen mot Degerfors!