Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om BK Häcken. Av och med Leonard Abrahamsson och Jonas Henriksson.

May 19, 2022

Vi pratar om damernas match mot Kalmar, säsongsinledningen, vad vi kan förvänta oss resten av säsongen tillsammans med Saga Fredriksson expert för Viaplay group. Det blir även snack om Viaplays satsning på damallsvenskan, vi blickar framåt mot nästa veckas cupfinal och sen den återkommande frågan ifall...


May 11, 2022

Vi snackar om herrarnas match mot Värnamo och damernas match mot Linköping, knäskador, dubbelarrangemang och så kärleksbombar vi Henrik Rydström.


May 3, 2022

Vi är tillbaka efter en veckas uppehåll, under uppehållet har det hunnits spelas ett flertal matcher som vi pratar om. Den troligen feldömda straffen för Rosengård och Rosengårds tveksamma maskning. Vi pratar vidare om poängtappet mot Vittsjö och hur man egentligen ska formera laget offensivt när det nu finns...


Apr 18, 2022

Bara någon timme efter förlusten i derbyt försöker vi samla våra intryck av matchen, samt blicka framåt mot onsdagens match mot IFK Norrköping.


Apr 12, 2022

Vi tar sikte mot derbyt mot IFK Göteborg och har med oss fyra supportrar som pratar om sina känslor inför matchen. Dessutom pratar Per-Mathias Högmo om träningsveckan och laguttagning, och Erik Friberg snackar inledning, uppladning och att "fasas ut". Förutom detta snackar vi ner matchen mot Degerfors.